Storitve


Naša osnovna dejavnost je prevoz tovora na domačem in tujem trgu. Pokrivamo velik del zahodne Evrope (Avstrija, Nemčija, Belgija, Francija, Nizozemska).

 

Poleg tega nudimo storitev pranja tovornih vozil, vulkanizerske storitve za tovorna in osebna vozila ter kombije (možna je tudi hramba pnevmatik), v primeru tehničnih okvar pa v naši mehanični delavnici poskrbimo za odpravo le teh.

 

Velik poudarek dajemo tudi na storitve skladiščenja ter pripravo zbirnih transportov (priprava in zbiranje tovora od različnih dobaviteljev, ki je namenjeno na isti cilj) ter tudi posredovanje tovora.

 

Prevozi tovora

 

Glede na to, da imamo lastno skladišče v velikosti 1000 m2, zbiramo delne pošiljke po celi Sloveniji. Pripeljemo jih v naše skladišče, kjer jih preložimo na kamione po relacijah in jih nato dostavimo do končnega kupca.

Vulkanizerstvo

 

Pri nas je možna kvalitetna in hitra menjava ter dobava zimskih in letnih pnevmatik za tovorna in osebna vozila ter kombije. V času sezone imamo odprte tri linije za montažo pnevmatik.

 

Na zalogi imamo pnevmatike različnih znamk:

* Skupina Sava: FULDA, GOODYEAR, SAVA...

* Kumho, Nexen

* Matador Pnevmatike ostalih znamk in dimenzije, katerih nimamo na zalogi zagotovimo naslednji dan.

Skladiščenje

 

Na voljo so skladiščni prostori v izmeri 1000m2. Skladišče je odprto med 7.00 in 19.00 uro med tednom ter v soboto med 8.00 in 13.00 uro, na željo strank pa tudi po dogovoru.

Pralnica

 

Pri nas je možno ročno pranje tovornih in kombiniranih vozil. Zaželjeno je, da zaradi krajše čakalne vrste predhodno pokličete na tel. št. 041/621-822 (g.Igor).